Tuesday, 5 April 2016

AFFILIATE JUNCTION MARKETING (SIDE INCOME)

Assalamualaikum,

Kembali lagi kami menulis di kertas electronic ni. Apa yang nak kami sampaikan hari ini ialah berkaitan dengan side income yang telah kami ceburi sepanjang dari awal tahun ini. MasyaAllah sambutan sangat meggalakkan. Kerana apa? Segalanya kerana Project MYKAD (Kad Pengenalan).

Business seperti ini yang kami cari, kerana ia tidak memerlukan kami untuk menjual product. Ia juga bukan MLM dan penjualan insurance. Seperti yang kami cakap tadi, segalanya berkaitan dengan MYKAD. 

Ok...business apa ni yer? Mungkin ramai yang tidak tahu fungsi MYKAD kita. Meh nak cerita sikit...antara fungsi MYKAD ialah Touch & Go, MEPS, JPJ, JPN dan banyak lagi. Fungsi MYKAD ni ada 50 kesemuanya. Untuk makluman, fungsi bongsu iaitu fungsi ke-50 MYKAD ialah AFFILIATE JUNCTION (AJ). 



Jangan lah terlalu risau, business ni bukan lah satu penipuan. Kan MYKAD, macam mana nak tipu? Sebabnya kita berdaftar dengan Kerajaan Malaysia, ada SSM, bernaung di bawah syarikat I Synergy Holding Berhad dan dah di iktiraf pun di persada antarabangsa. Kami juga telah mendapat status MSC dan berusahasama dengan Jabatan Pendaftaran Malaysia (JPN) dan Multimedia Development Corporation (MDEC). 

So, business MYKAD yang kami maksudkan ni ialah Affiliate Junction Marketing atau dikenali sebagai AJ, dimana business ini tersangatlah mudah dan segala atau setiap pendapatan yang kita dapat merupakan pendapatan yang berterusan dan ianya boleh diwarisi.

Program yang paling famous dalam AJ ialah Mykad Smart Shopper (MSS).



Let us tell you guys, apa yang kami jalankan yer. Secara general atau amnya, sebagai Affiliate, kami boleh mendaftarkan seberapa banyak MYKAD pengguna seluruh Malaysia. Bayangkan berapa juta rakyat Malaysia? Lebih kurang 30 juta rakyat Malaysia yang mempunyai MYKAD, dan kami dipertanggungjawab kan untuk mendaftarkan MYKAD anda semua. Best tak?

Apa yang best nya? Best tu untuk u olls laa... Daftar secara PERCUMA, lepas tu SEUMUR HIDUP dan TIADA EXPIRY DATE. Then, automatically, u olls akan dapat benefits yang sangat menguntungkan uolls, antaranya ialah:

📌 DISCOUNTS
📌 CASH POINTS
📌 REWARD POINTS

Semua ni akan jadi milik u olls apabila u olls berbelanja menggunakan MYKAD.
Ya Allah senangnya lahaiii....semua tu free-free je u olls dapat tau. 

Selain daripada mendaftarkan MYKAD u olls ni, tugas Affiliate juga mendaftarkan merchant (kedai-kedai) di seluruh Malaysia. So pengguna MYKAD yang dah berdaftar boleh shopping di kedai-kedai tu dan entitle untuk semua benefits yang kami mentioned tadi.

Ok ke Ok?? Sangat lah Ok kannn.....

So, kami sebagai Affiliate ni dapat apa? Jeng Jeng Jeng!!! Kami pun akan dapat juga...alhamdulillah... Setiap MYKAD yg didaftarkan dan setiap kali pengguna MYKAD / rakyat Malaysia berbelanja, selagi itu Affiliate akan dapat 1% daripada setiap perbelanjaan yang dilakukan. Setiap kali orang berbelanja, kita dapat 1%. Best ke Best? Best gilerr!! Alhamdulillah sebab tu ianya dikatakan income yang berterusan. 

Bukan itu sahaja, terdapat banyak lagi benefits, dan income-income untuk para Affiliate yang berdaftar dengan Affiliate Junction (AJ) ni.

Jika kita lihat pada economy sekarang ni, harga barang kini tidak macam dulu. Mahalnya masyaAllah...terbeliak biji mata. So, dengan kemudahan berbelanja dengan menggunakan MYKAD ni, sedikit sebanyak dapat mengurangkan kos perbelanjaan rakyat Malaysia, kurangkan expenses u olls. Sebab, u olls semua akan dapat discounts, cash point dan reward point. Siapa tak mahu? Kenapa nak bayar lebih jika boleh bayar dengan harga discount? So, u olls yang daftar MYKAD je yang akan entitle untuk discount tu. Okay? Daftar pun FREE ajer...kami hanya nak membantu.

So, bagi sesiapa yang nak daftar kan MYKAD anda sendiri, jemputlah daftar di link ni.
Mudah je nak daftar. Isi-isi details, then submit. Ya Allah macam kunyah chewing gum je, senang sangat. Tak sampai 3 minit. 


Terdapat 2 link yang u olls boleh click, ikut suka mana-mana link pun available. No worries.

📌 http://mssp-sys.aj.my/JoinUs/JoinUs.aspx?a=tFpWDgohkbSufzJjhs08MQ%3d%3d

📌 http://mssp-sys.aj.my/JoinUs/JoinUs.aspx?a=aR2qKc7CXK8YUehY1N%2b5zw%3d%3d


AFTER REGISTRATION

Lepas dah daftar, u olls boleh download Application samada kat Android / Apple Store.

● Click Log In
● Username : No IC anda
● Password : No IC anda (boleh tukar kemudian)

Lepas tu boleh la shopping-shopping & nikmati discounts, cash points & reward points. Yeay!!

Seandainya u olls nak daftar pula sebagai Affiliate seperti kami, apa yang u olls boleh lakukan ialah contact je kami tanpa segan silu, sebab kami merupakan Affiliate yang memegang lesen Authorized Agency, dimana kami boleh mendaftarkan u olls pula sebagai Business Partner / Affiliate dan u olls juga akan memegang lesen yang sah seperti kami. Dapat income macam kami, alhamdulillah.

Kami sedia membantu u olls, demi masa depan u olls, ubah lah kehidupan kepada yang lebih baik, dan demi kejayaan dan kesenangan dalam hidup u olls.

CONTACT US:

Deanna Rosedi - 012 364 7508 

Ezzah Adnan - 013 219 1586